Beumer: Interieurbouw van A tot Z

Beumer Interieurs bestaat al sinds 2008. Beumer verzorgt interieurbouw voor bedrijven, winkels, boten en woningen. De samenhang tussen al deze zaken is interieurbouw op maat.

Of het nu gaat om een maatwerkmeubel voor een particulier of de volledige interieurbouw van een grote kledingwinkel: de wens van de klant staat altijd centraal. Rory Beumer houdt zelf het overzicht van ieder project. Het voordeel? Hij is altijd bereikbaar en weet daardoor precies wat zijn klanten willen.

Interieurbouw is de expertise van Beumer
De eigenaar vertelt met plezier en passie over zijn werkzaamheden. “We hebben een naamsverandering ondergaan, omdat men dacht dat scheepsbouw onze hoofdactiviteit was. Dat is niet zo. Interieurbouw, of het nu gaat om boten, woningen of winkels, dat is onze expertise. Daarom gaat onze onderneming nu door het leven als Beumer Interieurs.”

Maatwerk staat altijd centraal
Maatwerk is een centraal thema. Levert Beumer maatwerk voor al zijn klanten? “Eigenlijk wel. Voor particulieren doen we alles in het huis en in de tuin. Dressoirs, kledingkasten, onze vakspecialisten zetten alles in elkaar. Dat geldt ook voor de boten. We werken in opdracht van particulieren en bootverhuurders. Ook hebben we afgelopen jaren veel gewerkt met reddingsloepen. Vaak levert men de boten casco aan, wij bouwen het complete interieur op maat.”

Internationale merken kiezen voor Beumer Interieurs
Daarnaast is de interieurbouw voor kledingwinkels belangrijk voor Beumer. Waarom kiezen internationaal bekende, exclusieve kledingmerken voor deze relatief kleine Nederlandse ondernemer? “Juist het feit dat we relatief klein zijn, biedt onze opdrachtgevers veel voordelen. Ik ben altijd aanwezig en kan het project van A tot Z uitvoeren en begeleiden. Als wij klaar zijn, hoeven ze bij wijze van spreken alleen nog de kleding op te hangen. Dat scheelt onze opdrachtgevers tijd, gedoe en geld!”